Touringcarverhuur

De Jong Tours is een van de toonaangevende touringcarbedrijven in de regio Rotterdam en op het gebied van personenvervoer en begrip in de Randstad. Met De Jong Tours gaat u persoonlijk op weg. De kracht van onze onderneming is de persoonlijke aandacht voorafgaand, tijdens en na afloop van uw reis.

Reizen met De Jong Tours is meer dan alleen vervoer. Denkt u aan volledig verzorgde dagprogramma’s en meerdaagse reizen maar ook het verzorgen van de gehele logistieke coördinatie bij evenementenvervoer.

Bij De Jong Tours heeft u de garantie dat u zaken doet met een organisatie die voldoet aan alle kwaliteitseisen. De chauffeurs zijn vakbekwaam, flexibel en hebben jarenlange ervaring met reizen in binnen- en buitenland. Door hun liefde voor het vak maken zij van iedere reis een happening. Of het nou een dagtocht, stedenreis, groepsreis of individuele reis betreft. Zij volgen regelmatig opleidingen en voldoen allemaal aan de wettelijke eis van Code 95, het volgen van 35 uur nascholing binnen 5 jaar. Alle touringcars van De Jong Tours zijn luxueus ingericht, met een capaciteit van 19 tot 90 personen. Ze zijn voorzien van TomTom-Webfleet, een GPS-systeem waarop realtime alle touringcarposities zichtbaar zijn en waarmee opvallend rijgedrag en verspilde brandstof worden geregistreerd. Daarnaast zijn er een aantal touringcars met een rolstoellift en een aantal VIP-touringcars beschikbaar.

Boek ons en ervaar de kwaliteit en de persoonlijke aandacht zelf!

Wagenpark

De Jong Tours beschikt over een groot en gevarieerd wagenpark van minibusjes en touringcars. Heeft u een vervoersvraag, dan hebben wij een passend antwoord, op maat gemaakt.

Alle touringcars van De Jong Tours zijn luxueus ingericht en voldoen aan alle wensen en eisen van deze tijd. De Jong Tours heeft de beschikking over touringcars met een capaciteit van 19 tot 90 personen. Voor het vervoer van een speciale doelgroep beschikt De Jong Tours over twee moderne rolstoeltouringcars met lift. En voor de zakelijke markt zijn er een aantal VIP-touringcars beschikbaar.
Lees meer..
 

Kwaliteit & Duurzaamheid

De Jong Tours is een toonaangevend bedrijf en loopt graag voorop bij vernieuwingen op het gebied van veiligheid en milieu.
Lees meer..