Voortgezet Onderwijs meerdaagse reizen

De Jong Tours is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw meerdaagse schoolreis. Wij regelen voor u de totale reis, van vervoer, hotelaccommodatie tot het totale excursieprogramma.

Vervoer 
De meeste schoolreizen worden met een touringcar uitgevoerd. Ons wagenpark bestaat uit ruim 60 touringcars met een capaciteit variërend van 30 tot 90 zitplaatsen. Wilt u met de trein of het vliegtuig reizen, ook dat regelen we voor u.

Accommodatie 
De keuzemogelijkheden lopen uiteen van jeugdherbergen, goede budget hotels tot de wat luxere hotels. Door de jarenlange samenwerking met diverse hotels en agenten ter plaatse, kunnen wij zeer lage prijzen aanbieden in combinatie met goede service.

Programma op maat
Wilt u een educatieve reis naar bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Barcelona maken of een actief weekend doorbrengen in de Ardennen of langlaufen in het Sauerland? De keuze is aan u. Het samenstellen van een groepsreis is altijd maatwerk. Om uw reis geheel naar uw wensen samen te stellen is persoonlijk contact en goed overleg van groot belang. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u één aanspreekpunt.

Meer weten of offerte aanvragen  
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0180 - 422 800 of u gebruikt het onderstaande offerte aanvraagformulier.