Schoolreizen

De Jong Tours heeft een ruim aanbod aan schoolreisjes voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons brede assortiment.

Mocht u echter al een bestemming in gedachten hebben, welke niet in deze brochure vermeld staat, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot tijden, eten en drinken of de invulling van het programma, neemt u dan contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook als u een schoolreisje in gedachten heeft dat u niet op onze website kunt vinden, zijn wij u graag van dienst.

Op onze site vindt u geen tarieven. Iedere aanvraag wordt in een offerte uitgewerkt. De factoren die van belang zijn bij het berekenen van een tarief zijn: datum, tijd, aantallen, vertrekplaats en bestemming.

De meeste schoolreizen worden gehouden in de maanden april tot en met juli. Deze periode is dan ook de drukste periode van het jaar, waardoor het verstandig is om uw touringcar tijdig te reserveren. Verder zijn diverse bestemmingen in deze periode beperkt te reserveren. Houd hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen. Overweegt u eens uw schoolreis in de maanden maart of oktober te boeken. De bustarieven zijn dan gunstiger en de parken overwegend rustiger.