Kwaliteit & Duurzaamheid

De Jong Tours is een toonaangevend bedrijf en loopt graag voorop bij vernieuwingen op het gebied van veiligheid en milieu. Elk aldus erkend touringcarbedrijf biedt extra garanties aan haar passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, zijn deze touringcarbedrijven altijd meer dan adequaat verzekerd.

Bij De Jong Tours is uw veiligheid vanwege onze hoge kwaliteitseisen meer dan gewaarborgd.

Duurzaamheid
De Jong Tours loopt als organisatie voorop in een duurzame bedrijfsvoering. Zowel op kantoor, in onze werkplaats en uiteraard bij onze chauffeurs en rijdend materieel wordt er veel aandacht besteed aan een duurzame bedrijfsvoering.

Ons milieubeleid komt tot uiting binnen het moderne wagenpark dat voldoet aan de Europese normstellingen. Het overgrote deel van ons wagenpark heeft een zuinige Euro 5 motor en een aantal wagens heeft de nieuwste Euro 6 motor. Deze motoren zorgen voor minder CO2-uitstoot en levert direct een minder vervuilende bijdrage aan het milieu.

De maatregelen die De Jong Tours neemt hebben als doel het verminderen van bestaande negatieve milieueffecten. Als reisorganisatie is De Jong Tours aangesloten bij de ANVR. De reisbranche voelt zich sterk betrokken bij duurzaam ondernemen en om deze reden zet De Jong Tours zich samen met de ANVR in om het reizen voor volgende generaties aantrekkelijk te houden.