Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0180 - 422 800 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 
 

86. Klimpark Funforest

Welkom in ons bos. Hier staat plezier op de eerste plaats. Bij Fun Forest beleef je wat in een normaal bos niet kan of mag, je gaat de bomen in zodat ...

< Vorige - 1 .. 12 13 14 15 - Volgende >