Reisinformatie

Reiscode

055

Telefoonnummer

0180 - 422 800

E-mail

info@dejongtours.nl

72. Schatkids

Leuk en veilig spelen! Daar draait het allemaal om bij De Schatkids.

De Schatkids is al een aantal jaren de leukste binnenspeeltuin van Midden-Nederland, waar kinderen tot 12 jaar zich naar hartenlust kunnen uitleven. In onze hal van 1500 m2 staan diverse speeltoestellen opgesteld, die een leuk en veilig dagje spelen garanderen.

Zo staat er het zogenaamde ‘funhouse’ van 25 meter breed en 6 meter hoog, waar de kinderen al klimmend en klauterend op avontuur gaan. Dit ‘funhouse’ staat door middel van een loopbrug in verbinding met de ‘Super Slide’, een opblaasbare mega-glijbaan. Als je naar beneden bent gegleden, kun je je uitleven op één van de trampolines.

Verderop is een aparte zone ingericht voor de kids t/m 4 jaar, compleet met eigen springkussen, ballenbak en trampolines. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want zij voelen zich de kapitein te rijk in hun eigen softplay gedeelte.

Als grote trekpleister staan centraal in de hal 2 Mammoet monorails, waar de kinderen in een trapkarretje vanaf een hoogte van 5 meter een mooi uitzicht hebben op hal en uiteraard hun ouders/begeleiders die op het terras kunnen genieten van een hapje en/of en drankje, die te verkrijgen zijn aan de bar.

Kortom, de Schatkids staat garant voor een dagje plezier voor jong en oud!

Inclusief

  • entree Schatkids
  • vervoer per luxe touringcar

Overige informatie

  • tarieven op aanvraag