Terug naar het overzicht
Dagtochten
Touringcarverhuur
Zakelijk

De Jong Tours anno 1923De Jong Tours is een van de grootste touringcarbedrijven van Nederland. Maar bovenal zijn we al bijna negentig jaar een echt familiebedrijf; van generatie op generatie is de liefde voor het vak doorgegeven. Dat merkt u als klant aan de kwaliteit van ons wagenpark, de betrokkenheid van onze medewerkers, onze flexibiliteit en snelheid van handelen. Dat is het DNA van De Jong Tours.

Op ons terrein in Rijsoord is er 24 uur per dag actie; er arriveert of vertrekt altijd wel iemand. Niet vreemd ook met een wagenpark van zes minibussen en dertig touringcars. Door die grootte en diversiteit hebben wij op vrijwel alle vervoersvragen een antwoord. Personeelsvervoer, bedrijfsuitjes, schoolreizen? Kant-en-klare arrangementen of helemaal voor u op maat samengestelde reizen? Voor twee, twintig of duizend personen? De Jong Tours zorgt ervoor.


Kwaliteit en duurzaamheid

Onze slogan "Kwaliteit en duurzaamheid" is geen kreet, maar een visie, die echt handen en voeten krijgt binnen het bedrijf. De Jong Tours profileert zich met moderne touringcars, vakkundige en betrokken chauffeurs, een zeer breed aanbod en een geoliede organisatie. Flexibiliteit en snelheid zijn sleutelwaarden. Dat betekent onder meer dat u op werkdagen binnen een uur na uw aanvraag een scherpe, heldere en complete offerte ontvangt. Kwaliteit is ook: aandacht voor de wereld om ons heen. Onze chauffeurs volgen trainingen op het gebied van Het Nieuwe Rijden. Het merendeel van de touringcars heeft een milieuvriendelijke Euro-4 of Euro-5 motor en zogenoemde 'stille banden'. In de wasstraat gebruiken we alleen milieu-afbreekbare wasproducten. Binnen de branche nog best bijzonder, maar voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Logos Koninklijk Nederlands Vervoer
© De Jong Tours
Realisatie: Holiday Media
Persoonlijk op weg